Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، علیرضا میربهاءالدین امروز در زاهدان اظهار کرد: به همت نیروهای امدادگر و نجاتگر عملیات امدادرسانی به  ۲هزار و ۴۹۰  خانوار آسیب دیده  توسط  ۶۴۲ تیم عملیاتی به پایان رسید.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: از ۲۸ تیر ماه  لغایت  ۱۵  مرداد   ۳۱۶ روستا و ۲۱ شهرستان تحت پوشش در ۱۳ شعبه  این استان که دچار سیلاب و آبگرفتگی شده بودند امدادرسانی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این مسؤول ادامه داد: امدادرسانی به آسیب دیدگان توسط ۲۹۷۱  نفر روز نجاتگر در قالب ۶۴۲ تیم روز عملیاتی صورت  گرفت.

وی همچنین گفت: در این مدت  ۳ هزار و ۶۴۴  نفر به تعداد ۳۶۴۴ خانوار  از آسیب دیدگان و متاثرین از سیل در چادرهای این جمعیت اسکان اضطراری  یافتند، ۸۴۳ دستگاه چادر امدادی و مسافرتی  ، ۲۲۹۰ تخته موکت ، ۴۸۲۳ تخته پتو و ۶۱۱۹ کیلوگرم نایلون اقلامی بودند که برای اسکان اضطراری توزیع و مورد استفاده قرار گرفت.
  
میربها ءالدین به توزیع  ۲۲۲۵  بسته مواد غذایی  اشاره کرد و گفت: علاوه بر بسته های غذایی مقدار ۱۱۰۹  قوطی کنسرو،  ۹۲۱  کیلوگرم برنج و همچنین اقلام ضروری دیگر از قبیل‌  ۹۸  کیلوگرم  چای ، ۴۲ کیلوگرم قند و شکر ، ۳۸ شعله فانوس، ۷ شعله والور، ۲۳ ست ظروف بین سیل زدگان توزیع شده است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان بیان کرد:  ۴۳ نفر آسیب دیده در سیل و آبگرفتگی توسط نجاتگران هلال احمر به مناطق امن انتقال داده  شدند و ۲ خودرو گرفتار در سیل نیز رهاسازی شد همچنین به منظور استقرار برخی خانوارهای آسیب دیده در شهرستان زاهدان ۷ اردوگاه با ظرفیت ۸۵خانوار برپا شد. 

وی گفت: با توجه به پایان بارندگی در شهرستانهای متاثر از بارندگی مانسون شامل  سرباز ، دلگان ، فنوج ، چابهار ، میرجاوه و کنارک ، سراوان خاش ایرانشهر، سیب و سوران، زاهدان، نیکشهر و مهرستان و با توجه به پایدار شدن اوضاع جوی عملیات امداد رسانی به آسیب دیدگان در این مناطق پایان یافته است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: هلال احمر مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۹۱۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان

به دنبال سفر سرپرست وزارت صنعت و تجارت امارت اسلامی به منطقه مرزی افغانستان و ایران، نشست مشترک اقتصادی مقامات دو کشور در ولسوالی مرزی "زهک" ایران برگزار شد.

در این نشست که با هدف تقویت روابط تجاری، فعال‌سازی منطقه آزاد تجاری و صنعتی سیستان ایران، بررسی مسیر اجرای خط آهن بین دو کشور و غیره با حضور والی سیستان و بلوچستان ایران به عنوان رئیس هیأت ایرانی و سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به عنوان رئیس هیأت افغانستانی در سالن اجتماعات ولسوالی زهک برگزار شد بر روی مفاد تفاهم نامه پیشنهادی توافق شد.

همچنین مقرر شد با تشکیل کمیته ای متشکل از مسئولان مرتبط دو کشور مباحث مطرح شده به صورت فنی و کارشناسی شده در جلسات بعدی مورد بحث و گفت‌وگو قرار گیرد.

والی سیستان و بلوچستان ایران در این نشست گفت: اقتصاد افغانستان برای جمهوری اسلامی بسیار مهم است و هر آنچه اقتصاد افغانستان قوی شود، گویی اقتصاد جمهوری اسلامی قوی شده است، بنابراین در کنار هم از موهبت های الهی که خداوند متعال در اختیار ما قرار داده بهره می‌بریم.

محمد کرمی با اشاره به اینکه پیرو سفر معاون اقتصادی رئيس الوزرا طالبان به جمهوری اسلامی ایران توافقات خوبی انجام شده است، عنوان کرد: در راستای اجرایی شدن این توافقات جلسات و پیگیری های خوبی انجام شده که باید دو کشور از توان یکدیگر برای پیشبرد اهدافشان بهره بگیرند.

وی با بیان اینکه توافقات خوبی در خصوص ترانزیت و راه آهن برای انتقال بار به دلیل اهمیت موضوع تجارت انجام گرفته است، گفت: در خصوص تسهیل تجارت، حقوق گمرکی باید توافقاتی داشته باشیم که به راحتی تجارت شکل بگیرد تا هر دو کشور از ظرفیت‌هایی که مرز دارد بهره مند شوند.

والی سیستان و بلوچستان افزود: تشکیل شرکت های مشترک و سرمایه گذاری های مشترک می‌تواند کمک کند تا دو کشور از ظرفیت‌های یکدیگر بهره بگیرند.

وی افزود: در سفرهای قبلی نیز توافقاتی صورت گرفته و بخشی از آن نیز انجام شده که نیاز است روند تجارت برای دو طرف تسهیل شود.

وی با بیان اینکه توسعه بخش ترمینال ها بسیار مهم است، عنوان کرد: باید به شکلی عمل کنیم که ترانزیت راحت انجام شود تا بتوان از ظرفیت مرز به بهترین نحو استفاده کرد.

مولوی نورالدین عزیزی، سرپرست وزارت صنعت و تجارت برای پی گیری توافقات اقتصادی و تجاری صورت گرفته با کشور ایران و همچنین تسهیل بیش از پیش تجارت بین دو کشور، روز چهارشنبه در رأس هیأتی از مرز زمینی ولایت نیمروز وارد ولایت سیستان و بلوچستان ایران شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کنایه جمهوری اسلامی به مولوی عبدالحمید: ادعایتان درباره مدارس دینی اهل سنت تکذیب شد /تروریست ها در انوارالحرمین پنهان شده بودند
  • هوای سیستان بارانی شد + فیلم
  • ورود عمره گزاران دو استان به فرودگاه بین المللی زاهدان
  • سیستان بارانی شد
  • ادامه امدادرسانی به آسیب‌دیدگان از بارندگی در خوزستان
  • آزمون حفظ قرآن در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • پایان امدادرسانی به سیلاب سیستان و بلوچستان
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان