Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قاسمی گفت: در زاهدان به دلیل نیاز روزافزون و رشد بی‌رویه جمعیت با کمبود بیش از ۸۰۰ لیتر بر ثانیه، معادل ۳۵ درصد جمعیت زاهدان مواجه هستیم و هرچه به تابستان نزدیک می‌شویم، بحران آب بیشتر رخ‌نمایی می‌کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش عصرهامون؛ سال هاست، مردم کلانشهر زاهدان گرفتار مشکلی به نام قطعی یا تنش آبی هستند که طی روزهای اخیر نیز با گرم شدن هوا این قصه پر غصه تکرار شد، به همین منظور و برای تبیین دلایل این قطعی ها با علیرضا قاسمی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت و گویی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به خبرنگار ما گفت: تأسیسات آب انتقالی از زابل به زاهدان پیچیدگی زیادی دارد، نخست اینکه ارتفاع پمپاژ آن در ایران و خاورمیانه بی‌نظیر یا کم‌نظیر است. تمامی الکتروپمپ ها خاص و بسیار گران‌قیمت هستند. خطوط آب ۲۰۰ کیلومتری و خطوط برق ۶۳ و ۲۰ کیلو ولت اختصاصی برای خط در مدار است، اما با وجود بازرسی‌های مستمر، اما گاهی به دلیل عمر بالای تأسیسات، حوادث غیرقابل پیش بینی و گریزناپذیر رخ می‌دهد.

مدیرعامل آبفای سیستان و بلوچستان ادامه داد: در زمان کنونی برای افزایش میزان ظرفیت تولید و تأمین آب پایدار، منابع آبی جدیدی وجود ندارد و از طرفی در زاهدان به دلیل نیاز روزافزون و رشد بی‌رویه جمعیت با کمبود بیش از ۸۰۰ لیتر بر ثانیه، معادل ۳۵ درصد جمعیت زاهدان مواجه هستیم و هرچه به تابستان نزدیک می‌شویم، بحران آب بیشتر رخ‌نمایی می‌کند.

 این مقام مسئول اضافه کرد: چنانچه در تمام تابستان‌های گذشته با قطع مداوم و روزانه آب تمام مناطق شهر به مدت حداقل ده ساعت مواجه بوده‌ایم. با این شرایط و کمبود جدی آب که تنها مختص سیستان و بلوچستان نیست و در کشورمان تبدیل به بحرانی فراگیر شده، در سالی که گذشت مشترکان جدیدی نیز در حاشیه شمال شهر و  ۱۰۰ درصد اراضی غرب شامل شهرک الغدیر، مسکن مهر سه خانواری، شهرک جهاد و شهرک برق اضافه شدند.

وی با بیان این که نتوانستیم بی‌عمل بمانیم و به بهانه شرایط، از مسئولیت شانه خالی کنیم و چشم‌مان را بر روی رنج مردم ببندیم، اظهار کرد: در همین راستا با عزمی راسخ مطالعات کارشناسی را آغاز کردیم تا با داشته‌های اندک‌مان برای رفاه شهروندان در یک حرکتی جهادی و با اتخاذ تدابیر لازم در مسیر بهبود وضعیت تا عملیاتی شدن خط انتقال دوم یا منابع پایدار دیگری گام برداریم.

قاسمی تصریح کرد: نسبت به اجرای ۲ پروژه مهم شامل راه اندازی فاز چهارم آب شیرین‌کن زاهدان با ظرفیت ۱۵ هزار متر مکعب در شبانه روز و تأمین آب اضطراری شهر زاهدان از دشت حرمک با عملیات حفر و تجهیز ۶ حلقه چاه و همچنین با بهره‌گیری از قطعات اجرا‌شده‌ خط دوم انتقال آب از چاه نیمه به زاهدان که بلااستفاده مانده بود، اقدام شد تا مجموع این عملیات بتواند تنها بخشی از کمبود آب شهر زاهدان را جبران کند.

به گفته وی، اجرای عملیات اتصال خط اول به دوم انتقال آب به زاهدان در دو ماه اخیر که لاجرم می‌بایست در پنج مرحله انجام می‌ شد، با قطعی های مداوم موجب نارضایتی در بین مردم شریف شهر زاهدان شد که از تک تک شهروندان مجدد عذرخواهی می کنم و به نمایندگی از مجموعه آبفا، قدردان صبوری‌ آن ها هستم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهر زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۱۸۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا فخاری؛ استاندار تهران درباره تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران اظهار کرد:دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این 4 شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

بازدید وزیر کشور از پروژه بزرگراه شهید بروجردی

وی گفت: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم.

فخاری ادامه داد: براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به 3 میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و 200 هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت
  • بند قانون جوانی جمعیت به دلیل کمبود ماما اجرا نمی شود
  • کمبود این ویتامین سبب کاهش وزن می‌شود
  • ۹۰۰۰ کمبود ماما در مقابل ۳۰۰ مجوز استخدام
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • شلیک موشک از جنوب لبنان به شمال اراضی اشغالی
  • کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • روانسازی ترافیک به عنوان یکی از ضروریات کلانشهر کرمانشاه
  • حمله رژیم اسرائیل به مناطقی در جنوب سوریه