Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر حسینعلی شهریاری روز پنجشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در زاهدان اظهارداشت: هم‌اینک فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک بهترین راه مقابله با کروناست که متاسفانه بسیاری از افراد این امر را جدی نمی‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه خیران در این مدت برای تهیه ماسک و مواد ضدعفونی کمک‌های بسیاری کردند، گفت: با خیران در نقاط مختلف کشور نیز در ارتباط هستیم تا بتوانیم اقلام بهداشتی برای نیازمندان سیستان و بلوچستان تهیه و در اختیار آنان قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی افزود: در صورت همکاری مردم و مسوولان این توان در کشور وجود دارد که بتوانیم به خوبی از این مرحله سخت عبور کنیم.

رییس مجمع خیران سلامت کشور بیان کرد: ویروس کرونا مشکلاتی را به وجود آورده، اما در تلاشیم از کانال وزارتخانه و خیران سلامت بسیاری از مسائل را برطرف کنیم تا کمتر دچار مشکل شویم.

شهریاری ادامه داد: از دفتر آیت الله سیستانی حدود یک میلیارد دلار برای بحث مقابله با کرونا در کشور اختصاص یافته که از این منبع برای خرید تجهیزات در برخی شهرستان‌های سیستان و بلوچستان نیز هزینه شده است.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه کمک‌های مومنانه که مورد تاکید مقام معظم رهبری است نیز تاکنون چندین هزار سبد کالا در میان اقشار آسیب پذیر جامعه توزیع شده و این روند همچنان ادامه دارد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: مجمع خیران سلامت پروژه‌های زیادی در سیستان و بلوچستان آغاز کرده و بیش‌از ۳۰ پروژه در کل استان در حال فعالیتند که در این زمینه نیازمند همکاری دانشگاه‌ها هستیم.

وی افزود: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) نیز در بحث واکسن آنفلوآنزا و کرونا بسیار خوب وارد عمل شده و در حال فعالیت است.

شهریاری اظهارداشت: پیشنهاد می‌شود افرادی دارای ریسک خطر شامل افراد مسن، افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای و کودکان زیر پنج سال امسال از واکسن آنفلوآنزا استفاده کنند.

وی همچنین به کمبود آب در زاهدان اشاره کرد و گفت: امسال یکی از دغدغه‌های جدی مردم مساله قطعی آب بود که در این زمینه مشکل اصلی، توسعه شهر بدون در نظر گرفتن زیرساخت‌ها است.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: چندین سال است برای رفع این مشکل در حال پیگیری هستیم تا بتوانیم از آب دریای عمان استفاده کنیم، اما متاسفانه این امر هزینه‌های فراوانی در بردارد که نیازمند سرمایه گذاری کلان است.

وی افزود: تاکنون تلاش‌های زیادی برای رفع مشکل آب زاهدان انجام شده و در این زمینه نشستی با حضور وزیر نیرو برگزار شد.

شهریاری تصریح کرد: مشکل آب شهر زاهدان هیچ وقت به طور کامل برطرف نخواهد شد.

وی گفت: در بحث راه‌های سیستان و بلوچستان نیز مشکلات بررسی شده و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در این زمینه قول همکاری و مساعدت داده تا هر میزان راه و شهرسازی در استان فعالیت کند منابع مالی در اختیار قرار داده شود.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مساله گاز نیز مشکل دیگر شهر زاهدان است که در این زمینه نیز بازدید‌های زیادی صورت گرفته و شرکت گاز قول داده تا آخر امسال بخش زیادی از شهر گازدار شود.

رییس مجمع خیران سلامت کشور خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته مقرر شد مشکل کنده کاری‌ها که بابت گازرسانی در شهر زاهدان ایجاد شده از سوی همان شرکتی که عملیات حفاری انجام می‌دهد، برطرف شود.

شهریاری گفت: با وجودی که شهر زاهدان از جمله کلان شهر‌های استان است، اما با پیگیری‌های انجام شده ۱۰۰ میلیارد تومان بابت آسفالت خیابان‌ها و معابر این شهر اختصاص یافته است و شهرداری نیز اقدامات زیادی انجام می‌دهد، اما خرابی‌ها در این شهر بسیار زیاد است.

رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: مشکلات در سیستان و بلوچستان بسیار زیاد است و مبلمان شهری زاهدان بیش از یکهزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که امیدواریم بتوانیم تا حدودی این مشکلات را برطرف کنیم.

وی افزود: بحث اشتغال نیز مشکل اصلی سیستان و بلوچستان است که در تلاشیم در این زمینه کسب و کار‌های کوچک را توسعه دهیم و صنایع کوچک و شرکت‌های دانش بنیان را فعال کنیم. وی به برگزاری کنکور نیز اشاره کرد و گفت: نشست‌های بسیاری برای برگزاری کنکور و یا حذف آن انجام و تمام راهکار‌ها با توجه به ویروس کرونا پیش‌بینی شده است.

شهریاری افزود: مقرر شده در زمان اجرای کنکور پروتکل‌های بهداشتی با شدت اجرا شود و پک‌های بهداشتی شامل ماسک و مواد ضدعفونی کننده در اختیار داوطلبان قرار گیرد و از حضور خانواده‌ها در جلوی درب محل کنکور نیز جلوگیری شود.

وی بیان کرد: امیدواریم این مجلس بتواند به خوبی پیش رفته و تمامی نقطه نظرات رهبر معظم انقلاب اسلامی را بکار گیرد.

نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز قوه قضاییه بسیار خوب و محکم وارد عمل شده که این امر امیدواری در کشور ایجاد کرده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: پارسی خبر خرید ماسک مواد ضدعفونی کننده نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی سیستان و بلوچستان مجمع خیران سلامت شهر زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۸۵۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، هزینه‌های بالای دندان پزشکی در ایران باعث شده است تا بسیاری از مردم از نتوانند از خدمات درمانی در این زمینه استفاده کنند، از سوی دیگر هزینه‌های بالای مواد اولیه دندان پزشکی باعث ایجاد مشکلاتی برای قشر دندان پزشک در کشور شده است، در همین زمینه انتظار می‌رود تا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بتواند با راه حل‌های مناسب چالش‌های پیش رو دندان پزشکی در ایران را حل کند.

هزینه درمان دندان گران است

علی تاجرنیا رئیس هیئت مدیره جامعه دندانپزشکی ایران در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا اظهار کرد: قیمت بالای تعرفه دندانپزشکی موضوع جدیدی و فقط ویژه کشور ما نیست و در برخی کشور‌های دیگر نیز قیمت تعرفه دندانپزشکی ارزان قیمت نیست، برای کشور انگلستان که بحث بیمه قوی است هزینه درمان دندان گران است و علت اصلی هزینه تمام شده مواد دندان پزشکی است.

وی افزود: نزدیک ۶۰ درصد هزینه یک تعرفه خدمات دندانپزشکی هزینه‌های مربوط به بدون دست مزد و مواد اولیه است و این موضوع قیمت‌ها را افزایش می‌دهد. 

رئیس هیئت مدیره جامعه دندانپزشکی ایران ادامه داد: برخی از کشور‌های اروپایی موضوع پیشگیری را در دستور کار بهداشتی کشورشان قرار داده و سعی کردند به همراه آموزش صحیح و اصولی سعی کنند در زمینه بهداشت و حفظ سلامتی دندان مراجعات به دندان پزشکی را کاهش دهند؛ برای مثال مردم کشور سوئد به اندازه ایرانی‌ها دچار پوسیدگی دندان نمی‌شوند؛ از سوی دیگه برخی از کشور‌ها تمرکز خود را در زمینه بیمه‌های خصوصی به کار برده و بیمه‌ها هزینه‌های درمان دندان را بر عهده گرفتند.

عدم آموزش در حوزه دندان

تاجرنیا با اشاره به اینکه راه کار برای کاهش درمان هزینه‌های درمان دندان چیست گفت: در طول سال‌های گذشته و به دلیل سیاست‌های اشتباه ادوار مختلف وزارت بهداشت شاخص پوسیدگی دندان یکسان بوده است و عدم آموزش باعث کاهش میزان پوسیدگی نشده است؛ همچنین با توجه به وضعیت اقتصادی بسیاری نمی‌توانند از خدمات دندانپزشکی استفاده کنند از سوی دیگر با توجه به هزینه‌های موجود دندان پزشکان نمی‌توانند از تعرفه‌های خود را کاهش دهند.

رئیس هیئت مدیره جامعه دندانپزشکی ایران تصریح کرد: بسیاری از مواد اولیه دندانپزشکی نیز با ارز تهیه می‌شود که نرخ ارز نیز در این زمینه تاثیر گذار است، بسیاری از دندانپزشکان درحال تعطیل کردن مطب‌های خود بوده و در کلینیک‌ها به صورت درصدی فعالیت می‌کنند، زیرا مشکلات درآمدی به وجود آمده است؛ از سوی دیگر موج مهاجرت در میان دندانپزشکان در حال شکل گیری است و در یک استان کشور کانادا ۴۰۰ فقط دندان پزشک ایرانی مهاجرت کردند.

تاجرنیا گفت: سرمایه گذاری در زمینه آموزش پیشگیری پوسیدگی دندان بهداشت دهان و دندان و از سوی دیگر تشکیل یک صندوق واحد در دولت به منظور خدمات دندانپزشکی می‌تواند مشکلات را کاهش دهد؛ باید توجه داشت کاهش تعرفه گذاری خدمات دندان پزشکی می‌تواند خدمات بی کیفیت را به دنبال داشته باشد.

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

زهرا سید معملی مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت اظهار کرد: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستا‌ها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند؛ بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.
وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

پویش سلامت دهان و دندان

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

لزوم آموزش مناسب در مدارس

نکته حائز اهمیت این است که قیمت خدمات دندانپزشکی در کشور ما گران است و برای دریافت این خدمات، یا مردم باید توانایی مالی مناسبی داشته باشند یا دولت باید کمک کند، اما موضوع بسیار مهم‌تر این است که باید در زمینه‌های پیشگیری اقدامات لازم صورت بگیرد، آموزش در مدارس و مراکز آموزشی می‌تواند کمک شایانی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی خریداری شده از کشاورزان اردبیلی
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • مردم ۷۰ درصد هزینه‌های آزمایشگاهی را از جیب پرداخت می‌کنند
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • دو مشکل آزمایشگاه‌های پزشکی با بیمه و تعرفه
  • دو مشکل آزمایشگاه های پزشکی با بیمه و تعرفه