Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، سید مهدی طباطبایی اظهار داشت: تمام افرادی که داری بیماری زمینه‌ای و سیستم ایمنی پایین بودند در سریع‌ترین زمان ممکن توسط مراقبان سلامت و بهورزان غربالگری شدند و آموزش‌های لازم در خصوص پیشگیری و خود مراقبتی به آنان ارائه شد.

وی افزود: در طرح غربالگری ویروس کرونا هزار و ۷۰۰ نفر از کارکنان محیطی حوزه بهداشت مشارکت داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: علاوه‌بر نیروهای بهداشتی از نیروی بسیج نیز در اجرای بسیج ملی مبارزه با ویروس کرونا نیز استفاده شده است.

وی با اشاره به آغاز اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و ضرورت همکاری مردم در این طرح نیز افزود: مساله اصلی در شکست کرونا توجه به شعار «در خانه بمانیم» است و مشارکت مردم بدون‌شک در مقابله با این بیماری مؤثر است.

دکتر طباطبایی گفت: حذف ترددهای غیرضروری، خودداری از مسافرت و نیز اجتناب از برگزاری و حضور در اجتماعات می‌تواند در قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا مفید باشد.

وی بیان کرد: در ۱۰ مرکز غربالگری بیماری‌های واگیر در زاهدان و شهرستان‌های تابعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اقدامات نمونه برداری از افراد مشکوک به ویروس کرونا امکان‌پذیر است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: آموزش و بروز کردن اطلاعات تیم‌های بهداشت و درمان با توجه به شرایط خاص از مهمترین برنامه‌ها و اولویت‌های این دانشگاه است.

وی تقویت نظام مراقبت بیماری‌ها در سطح جامعه با بررسی افراد در معرض خطر و کسانی که مواجهه شغلی با بیماران دارند را از برنامه‌های مستمر حوزه سلامت عنوان کرد و افزود: توسعه امکان نمونه‌برداری و آزمایش جمعیت عمومی و موارد بیماری با علائم خفیف و متوسط و جمعیت‌های پرخطر و پیش‌بینی تمهیدات لازم برای ایزولاسیون افراد مبتلا و تدوین پروتکل قرنطینه و تمرکز بر هماهنگی‌های بین بخشی از برنامه‌های مهمی است که در راستای پیشگیری از کرونا اجرایی خواهد شد.

کد خبر 4887861

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سیستان و بلوچستان سید مهدی طباطبایی ویروس کرونا طرح غربالگری ویروس کرونا ستاد مقابله با کرونا شیوع کرونا بوشهر ایلام گرگان شهرکرد ماسک طبی ضدعفونی بارش باران سال جهش تولید سیلاب طرح غربالگری حوادث چهارشنبه سوری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۰۶۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر پنج سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر پنج سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • چارت سازمانی مرکز بهداشت گلشن تصویب شد